Search results for ''

Brunswick Real Estate – Rådgivningsverksamheten byter namn till Nordanö

Nyheter, Okategoriserat

Array

I början av 2017 samlades bolagen Leimdörfer, Sveafastigheter och Brunswick Real Estate Capital under det gemensamma varumärket Brunswick Real Estate. De båda affärsområdena – fastighetsrelaterad kapitalförvaltning respektive rådgivning – har dock i realiteten bedrivits i separata bolag med i huvudsak olika ägargrupperingar.

För att förtydliga de två verksamheternas oberoende, såväl ägarmässigt som operativt, så byter nu rådgivningsverksamheten namn till Nordanö, medan kapitalförvaltningen behåller namnet Brunswick Real Estate.

Teamet på Nordanö har i över 25 år varit rådgivare vid ett stort antal av de största och mest komplexa transaktionerna på vår marknad. Som en partnerägd och oberoende firma med fokus på Norden hoppas vi kunna stärka vår position ytterligare under vårt nya namn”, säger Erik Eliasson, partner på Nordanö.

Brunswick Real Estate står för långsiktiga relationer och värdeskapande investeringar, vilket är värderingar som har följt med oss under de femton år som vi varit verksamma på den nordiska fastighetsmarknaden. Genom att separera rådgivningen från kapitalförvaltningen så tydliggör vi vårt fokus som investerare”, säger Svante Andreen, partner på Brunswick Real Estate.